Tranzactie in domeniul farmaceutic – logistica. UPS va achizitiona compania de logistica din domeniul farmaceutic Cemelog, cu sediul in Ungaria, ca parte a strategiei UPS de crestere globala si investitii.

Achizitia Cemelog consolideaza expertiza UPS in domeniul farmaceutic din Europa. Aceasta ofera clientilor companiei din sectorul pharma servicii complete si dispozitive medicale si de biotehnologie,  tot mai importante pentru pietele din Europa Centrala si de Est.

UPS se asteapta sa finalizeze tranzactia in al doilea trimestru al anului 2013.

“Aceasta achizitie ne va permite sa satisfacem nevoile companiilor din domeniul farmaceutic aflate intr-o locatie geografica cheie, care se straduiesc sa regionalizeze operatiunile de logistica pentru a-si creste eficienta”, a declarat Scott Davis, presedinte si CEO UPS.

Aceasta tranzactie inseamna aproape 24.000 de metri patrati de spatiu de distributie farmaceutica pentru actuala retea europeana a UPS. In prezent, UPS are aproape 595.000 de metri patrați de spatiu dedicat sectorului pharma, in 41 de depozite la nivel mondial.

Stire din categoria: afaceri de vanzare, vanzare afaceri, vand afacere, vand afaceri

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Contacteaza-ne!

Se trimit datele

©2021 ANBAR - Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania office@anbar.ro : 0212665677

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?