Fondul de investitii Globalworth, fondat de omul de afaceri Ioannis Papalekas a gasit primul chirias pentru Globalworth Campus, cel mai mare proiect de birouri pe care il va construi. Compania al carui nume nu a fost mentionat va prelua 25.000 mp in proiectul care va avea o suprafata inchiriabila de peste 100.000 mp de birouri. Investitia totala in proiect se ridica la aproape 100 mil. euro.

Anterior, au aparut informatii potrivit carora Deutsche Telekom ar urma sa devina chiriasul omului de afaceri in conditiile fuziunii Romtelecom si Cosmote. Dolce Sport (Romtelecom) deja a inchiriat 2.000 mp de birouri in birourile BOC, detinute tot de fondul de investitii Globalworth. Noul proiect de birouri, Globalworth Campus va fi dezvoltat pe un teren cumparat de Papalekas de la proprietarul Farmexim din Pipera.

Fondul de investitii al lui Papalekas: profit de 70 mil. euro in T1

Terenul este amplasat chiar langa proiectul Upground care include cladirile de birouri BOB si BOC. Pentru acest proiect in cel mai recent anunt al companiei se mentioneaza ca a fost castigata o licitatie pentru un contract semnat pe 10 ani pentru o suprafata de 25.000 mp. In comunicat se mentioneaza ca in septembrie se va incheia si contractul de inchiriere. Contractul duce gradul de inchiriere al viitorului proiect de birouri la aproape 24% inainte de debutul constructiei.

In ceea ce priveste calendarul livrarilor, transformarea City Mall in spatii de birouri va fi finalizata pana la finalul anului, iar constructia Bucharest One, noul sediu Vodafone, va fi finalizata pana la sfarsitul anului viitor. Anul acesta Globalworth a semnat cateva tranzactii majore pe piata locala de birouri: Vodafone a inchiriat circa 16.000 mp in proiectul Bucharest One pe care compania il dezvolta pe Barbu Vacarescu.

Sursa: http://www.wall-street.ro/articol/Real-Estate/172902/ioannis-papalekas-a-gasit-primul-chirias-pentru-globalworth-campus-cel-mai-mare-proiect-de-birouri-pe-care-il-va-construi.html#ixzz3EPt73F8R

1 Comentariu
  1. […] Ioannis Papalekas a gasit primul chirias pentru Globalworth Campus, cel mai mare proiect de birouri … […]

Lasă un răspuns

Contacteaza-ne!

Se trimit datele

©2022 ANBAR - Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania office@anbar.ro : 0212665677

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?