1. Cum particip la cursuri?

» Va puteti înscrie la cursurile de brokeraj / intermediere de afaceri, completând formularul de inscriere, bifand Modulul de curs dorit si trimitand formularul pe e-mail la adresa office{@}anbar.ro. Dupa trimiterea formularului de inscriere veti fi contactat pentru detaliile referitoare la plata taxei de curs.

2. Unde vor avea loc cursurile?

» Cursurile vor avea loc in fiecare luna, in cladirea Bratianu Business Center  (Bd. Ion C Bratianu, Nr.10, Etaj 2, Sector 3) unde Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania a amenajat un centru de invatamant potrivit pentru activitatile de instruire a Brokerilor de Afaceri.

» Primul modul de curs este disponibil si on-line . Mai mult, pentru grupuri de minim 20 de cursanti, se poate organiza deplasarea echipei de traineri ANBAR in orasul Dvs. sau la sediul companiei Dvs.

2. Care sunt Certificarile, Diplomele si Acreditarile care se obtin?

Cursantii inscrisi la Modul I de Initiere in Brokerajul de Afaceri, vor primi la finalizarea cursului, Certificatul de Participare eliberat de Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania.

Cei care opteaza si pentru participarea la Modulul II – Acreditare Broker de Afaceri, obtin dupa finalizarea cursului si dupa evaluarea Comisiei, Diploma de Acreditare Broker de Afaceri ANBAR si au oportunitatea de a deveni Membri ai Asociatiei Nationale a Brokerilor de Afaceri din Romania, fiind scutiti de taxa de membru pentru primul an.

Cursantii care se inscriu de la bun inceput la ambele Module de curs, beneficiaza de o reducere de 10 % din valoarea taxelor de curs.

3. Cat costa cursurile?

Modulul I – Initiere in Brokerajul de Afaceri . Afla mai multe detalii
Modulul II – Acreditare Broker de Afaceri ANBAR. Afla mai multe detalii.

4. Cum platesc?

Plata aferenta fiecarui modul de curs se poate efectua dupa completarea si trimiterea formularului de inscriere, atat prin transfer bancar in contul ANBAR , deschis la BANCA COMERCIALA ROMANA, Sucursala Dorobanti:RO38 RNCB 0070 1314 4570 0001 sau in numerar la casieria Asociatiei din Str. Albac, Nr. 11, Sector 1, Bucuresti

» Cererea de inscriere o poti descarca aici:

 

Formular de înscriere Modulul I cursuri ANBAR 

→ Cererea completata poate fi trimisa pe email la adresa office@anbar.ro

 

Contacteaza-ne!

Se trimit datele

©2022 ANBAR - Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania office@anbar.ro : 0212665677

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?