Pentru dezvoltarea propice a activitatii de intermediar in afaceri, ANBAR in cadrul Scolii De Brokeraj in Afaceri,  pune la dispozitie o serie de cursuri de Intermediere de Afaceri adresate atat celor care detin o baza solida de cunostinte in domeniu, precum si celor care doresc fie reorientare profesionala, fie dezvoltarea portofoliului de servicii.

Cursurile au ca obiectiv cresterea competentelor brokerilor de afaceri din Romania si implicit recunoasterea de catre Clienti a valorii reale a serviciilor de intermediere de afaceri oferite de brokerii de afaceri ANBAR.

Devenind  Broker de Afaceri Certificat reprezinta cel mai bun lucru pe care il puteti face pentru cariera Dvs de Intermediar de Business, aceasta certificare fiind recunoscuta atat la nivel national, cat si la nivel international.

Nu ratati ocazia de a profita de oportunitatea oferita de ANBAR  de a va dezvolta afacerea si de a va creste numarul de clienti.

ANBAR a stabilit trei niveluri de instruire in brokerajul de afaceri:

Nivelul Introductiv, unde timp de doua zile cursantii se initiaza in tainele activitatii de Broker de Afaceri prin participarea la Modulul I de curs. La sfarsitul Modulului I cursantii primesc un Certificat de Participare eliberat de Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania care da dreptul de inscriere la Modulul II de Acreditare.

Nivelul de Acreditare, presupune absolvirea Modulului II de curs, care are o durata de trei zile, dupa care absolventii primesc Diploma de Acreditare din partea Asociatiei Nationale a Brokerilor de Afaceri din Romania.  Obtinerea Diplomei de Acreditare in Brokeraj de Afaceri ANBAR, este obligatorie pentru dobandirea calitatii de Membru al Asociatiei Nationale a Brokerilor de Afaceri din Romania. Vezi ce conditii trebuie indeplinite pentru a deveni membru ANBAR.

Nivelul de specializare si pregatire profesionala continua, care include o serie de cursuri de perfectionare in diverse specializari ale profesiei de Broker de Afaceri.

Cursurile ANBAR pot fi urmate:

  1. Pe perioada intregului an, in cadrul modulelor de initiere si acreditare.
  2. On-line.

Pentru inscrieri contactati-ne la numarul 0212665677 sau scrie-ne le office@anbar.ro

Contacteaza-ne!

Se trimit datele

©2022 ANBAR - Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania office@anbar.ro : 0212665677

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?