Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania (ANBAR) a infiintat in anul 2013 prima Scoala de Brokeraj in Afaceri din Romania.

Pentru dezvoltarea propice a activitatii de intermediar in afaceri, ANBAR in colaborare cu Bursa Romana de Afaceri SA, a infiintat Scoala de Brokeraj in Afaceri. Cursurile de Intermediere de Afaceri se adreseaza celor care detin o baza solida de cunostinte in domeniul afacerilor dar si celor care doresc reorientarea profesionala (in cazul persoanelor fizice) sau dezvoltarea portofoliului de servicii (in cazul persoanelor juridice).

Cursantii inscrisi la Scoala  de Brokeraj in Afaceri isi vor insusi conceptele de baza ale brokerajului de afaceri. Totodata, vor afla cum sa organizeze si sa eficientizeze procesul de tranzactionare /  intermediere de afaceri.

 De asemenea,  vor aprofunda procesul de Matchmaking precum si notiuni specifice tranzactiilor de fuziuni si achizitii (m & a) . Pe parcursul  cursurilor, participantii se vor familiariza cu Codul de Etica si cu Standardele de Lucru ale Brokerilor de Afaceri.

CUI SE ADRESEAZA CURSURILE?

Cursurile oferite de Scoala de Brokeraj in Afaceri, sunt predate de traineri specializati si autorizati cu experianta in afaceri internationale. Acestea se adreseaza atat nivelului basic de pregatire in domeniul intermedierii de business, persoanelor care doresc sa profeseze meseria de broker de afaceri, cat si celor cu experienta, care doresc sa se puna la curent cu noua oportunitate de afaceri si cu noile tehnici de lucru aferente activitatii de intermediere de afaceri.

» Consultantilor si profesionistior in m&a, private equity, corporate finance si altor categorii de consultanti de afaceri in a caror activitate curenta, componenta de intermediere de afaceri are un rol foarte important in solutionarea problemelor cu care se confrunta clientii;

» Brokerilor imobiliari, agentilor de investitii, brokerilor de bursa si de asigurari care in activitatea lor lucreaza cu clienti care au diverse nevoi de afaceri, nevoi pe care ei le pot intermedia si largi in acest mod aria de competente, bazate pe o specializare si recunoastere a profesionalismului in materie de brokeraj de afaceri prin urmarea cursurilor de Brokeraj in Afaceri ANBAR;

» Avocatilor, evaluatorilor, auditorilor, contabililor si altor categorii profesionale care ofera servicii mediului de afaceri. Categorii care doresc sa afle tainele brokerajului de afaceri si sa isi certifice abilitatile in intermedierea de afaceri, crescandu-si gama de servicii oferite clientilor, creandu-si astfel un puternic diferentiator in fata competitorilor;

» Investitorilor, finantatorilor, cumparatorilor de afaceri;

» Tuturor celor interesati in noi oportunitati de cariera si dezvoltare personala, precum si celor care doresc sa isi reorienteze afacerea specializandu-se in brokerajul / intermedierea de afaceri.

CUM DEVIN BROKER DE AFACERI?

Pentru a deveni Broker de Afaceri Acreditat al Asociatiei Nationale a Brokerilor de Afaceri din Romania, trebuie sa parcurgeti cele doua Module de Curs in Brokerajul de Afaceri.

MODULUL I: Initiere in Brokerajul de Afaceri

→ La finalul primului modul de curs de Initiere in Brokerajul de Afaceri, participantii vor obtine Certificatul de ParticipareAcesta va da dreptul de inscriere la Modulul II de Acreditare Broker de Afaceri.

De asemenea, participantii la cursurile primului modul, vor avea ocazia sa discute cu specialisti in domeniu si vor beneficia de un voucher pe care il pot valorifica printr-o sedinta de consultanta in afaceri cu unul dintre profesionistii nostri.

MODULUL II: Certificare in Brokerajul de Afaceri

→ Cei care doresc sa devina Brokeri de Afaceri Acreditati ANBAR, vor participa la al doilea modul de curs,  MODULUL II de Acreditare Broker de Afaceri ANBAR. Absolventilor li se va inmana Diploma de Acreditare in Brokerajul de Afaceri. Din acel  moment  se vor putea bucura de toate beneficiile oferite de titulatura de Membru ANBAR.

Obtinand Acreditarea de Broker de Afaceri ANBAR si devenind Membru ANBAR, ai recunoasterea profesionalismului in materie de intermediere de afaceri ceea ce inseamna ca iti poti incepe cariera de success in brokerajul de afaceri la nivel national si international utilizand resursele pe care ti le pune la dispozitie ANBAR in calitate de membru. Absolvirea Modulului II de curs va da oportunitatea de a deveni direct membru ANBAR, fara plata taxei de membru pentru primul an.

Inca din luna Februarie 2013 Scoala de Brokeraj in Afaceri si-a deschis portile invitand cursantii sa participe la cele 2 Module de Curs –  Initiere si Acreditare in Brokerajul de Afaceri!

VEZI AICI CURSURILE PE CARE LE ORGANIZAM IN 2022

Pentru cei care se inscriu de la bun inceput pentru ambele module de curs, se face un discount de 10%.

Pentru inscrieri ne puteti contacta telefonic la nuarul 0212665677 sau prin email la adresa office@anbar.ro

Contacteaza-ne!

Se trimit datele

©2022 ANBAR - Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania office@anbar.ro : 0212665677

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?