Brokerul de Afaceri este profesionistul care poate organiza si eficientiza procesul de intermediere a unei afaceri: vanzarea – cumparare a unei afaceri, realizarea unui parteneriat de afaceri, vanzarea de tehnologie sau know-how, vanzarea – cumpararea de francize, realizarea de contacte care sunt urmate de incheierea de tranzactii intre doi parteneri de afaceri etc., in avantajul clientului sau.

anbar broker de afaceri cursuri brokeraj intermediere
 

Ca sa apreciati serviciile unui Broker de Afaceri profesionist, trebuie sa intelegeti exact ce poate el sa va ofere si ce nu.

Un Broker de afaceri va poate da o estimare a valorii de vanzare / cumparare a unei afaceri si / sau a unei tranzactii in general si va poate consilia si asista in procesul de vanzare. Toate acestea fara a va dezvalui identitatea in fata oricui (binecunoscut fiind riscul ca toata piata sa afle ca afacerea este da vanzare si implicit sa afecteze atat valoarea de vanzare a afacerii sau chiar sa blocheze tranzactia si sa duca la periclitarea acesteia in sine). Selectarea potentialilor interesati in cumparare ( pre-calificarea cumparatorului ) inaintea intalnirii cu vanzatorul, discutiile preliminare, prezentarea oportunitatilor  si pre-negocierea sunt de asemenea servicii ce pot fi prestate de acesta, la fel ca si asistenta in procesul de due-diligence si negocierile finale, dar si asistarea ulterioara finalizarii tranzactiei.

Brokerul de afaceri ANBAR este o persoana care prin experienta, tinuta si etica profesionala, este pregatita sa ofere servicii de intermediere de business la standarde de calitate recunoscute la nivel international. Acesta este instruit la Scoala de Brokeri de Afaceri ANBAR sa foloseasca proceduri de lucru, bune practici, documente si un set de norme de etica general acceptate la nivel international. Acest lucru  confera o garantie suplimentara ca relatia cu acesta este una profesionista, corecta si legala – premise ale unei tranzactii de succes si implicit ale aprecierii rolului brokerului de afaceri la adevarata sa valoare.

Ce stie sa faca brokerul de afaceri si de ce trebuie sa apelati la un  profesionist, cititi aici:
De ce trebuie sa apelezi la un broker de afaceri

Contacteaza-ne la 0212665677 sau prin email la office@anbar.ro daca esti interesat de vanzarea afacerii, de a achizitiona o afacere sau a face o investitie.

Contacteaza-ne!

Se trimit datele

©2022 ANBAR - Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania office@anbar.ro : 0212665677

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?