Scoala Britanica din Bucuresti (BSB) continua programul de burse de studiu oferite elevilor romani din clasele a 10-a, care isi doresc sa urmeze pe parcursul ultimilor doi ani de studii preuniversitare cursurile institutiei de invatamant britanic de elita din capitala. Numarul burselor din acest an va depinde de calitatea aplicatiilor primite.

 

Acestea ar putea acoperi taxele de scolarizare pentru urmatorii doi ani de invatamant preuniversitar in cadrul Scolii Britanice si vor permite liceenilor obtinerea calificarii ‘A-Level’, echivalentul britanic al bacalaureatului, recunoscut de catre toate institutiile de invatamant superior din tara si strainatate.

 

“Oferta educationala a Scolii Britanice din Bucuresti pentru acesti ultimi doi ani de studiu preuniversitar (echivalentul claselor a 11-a si a 12-a de liceu, in sistemul romanesc) ofera elevilor abilitatile si calificarile necesare pentru a putea accede cu succes la universitati de top din Marea Britanie, Europa si restul lumii. Dorim ca prin programul nostru de burse sa oferim aceste oportunitati si unor elevi romani cu rezultate si potential deosebite”, a declarat Simon Lambert, directorul Departamentului de Admiteri si unul dintre responsabilii proiectului de burse de studiu al BSB.

 

Pentru bursele BSB pot aplica toti elevii care detin cetatenie romana si care urmeaza in acest moment cursurile clasei a 10-a in sistemul educational romanesc.

 

Pe parcursul lunii martie 2014, elevii selectati vor sustine un examen, iar in final, vor avea un interviu cu directorul Scolii Secundare din cadrul BSB.

 

Cei selectati sa obtina bursele BSB 2014 vor incepe primul lor an de studiu in cadrul scolii in septembrie 2014.

 

Programa academica britanica, predata in cadrul BSB, integral in limba engleza, este riguroasa, menita sa pregateasca elevii pentru urmatoarea etapa a educatiei lor. In plus, Scoala Britanica din Bucuresti ofera elevilor un numar important de oportunitati pentru a experimenta si invata noi abilitati si competente. Programul de burse de studiu al BSB urmareste sa ofere aceasta experienta deosebita si unor elevi care in mod obisnuit nu ar avea acces la un invatamant britanic de elita. Programul a demarat in 2013, in prezent scoala avand trei bursieri care beneficiaza de aceasta facilitate pentru ultimii doi ani de studiu preuniversitar.

 

Scoala Britanica din Bucuresti (BSB) a fost infiintata in anul 2000, oferind acces la educatie britanica. Scoala dispune de un corp didactic international, foarte performant, profesorii titulari fiind vorbitori nativi de limba engleza. BSB are, in prezent, peste 400 de elevi inscrisi in ciclul primar si secundar si detine un campus modern in nordul capitalei. Este, de asemenea, membru acreditat al COBIS (Consiliul Scolilor Britanice Internationale) si recunoscuta de Ministerul Educatiei din Romania.

 

Sursa: wall-street.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Contacteaza-ne!

Se trimit datele

©2022 ANBAR - Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania office@anbar.ro : 0212665677

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?