O familie de stomatologi români va deschide, în noiembrie, un hotel de patru stele în centrul Capitalei, în vecinătatea Ateneului Român. Hotelul, primul proiect al brandului Mercure în România, va fi operat sub managementul grupului hotelier francez Accor. În locul acestei unităţi de cazare se afla un restaurant.

Lanţul hotelier Accor îşi extinde prezenţa pe piaţa locală prin deschiderea unui hotel Mercure în centrul Bucureştiului, primul proiect al acestui brand în România, aparţinând unei familii de stomatologi şi operat sub managementul grupului hotelier francez. Unitatea de cazare, amplasată pe str. George Enescu nr. 15, 17, 17A, va fi inaugurată în luna noiembrie a acestui an, iar construcţia şi amenajarea clădirii costă peste 10 milioane de euro.

Terenul, în suprafaţă de circa 1.300 mp, face parte din Zona Protejată Amzei, iar anterior pe teren se aflau două case în care a funcţionat, până la sfârşitul verii din 2012, un restaurant. În lateralul clădirilor care se aflau pe acest teren era o grădină în care vara era amenajată terasa restaurantului.

Potrivit unor surse din domeniul hotelier citate de Mediafax, proiectul este dezvoltat de firma Dentotal Investment, ai cărei acţionari sunt o familie de medici stomatologi români.

Banii provin dintr-un credit contractat de Dentotal Investment de la Garanti Bank. Hotelul va avea şase etaje şi va fi construit pe strada George Enescu, în vecinătatea Ateneului Român. Unitatea de cazare va avea 114 camere, sală de fitness, două săli de conferinte, va fi clasificată la patru stele şi va funcţiona sub numele Mercure Bucharest City Center.

Sursa: http://www.b365.ro/hotelul-mercure-din-centrul-capitalei-e-aproape-gata-galerie-foto_216529.html

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Contacteaza-ne!

Se trimit datele

©2020 ANBAR - Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania office@anbar.ro : 0212665677

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?