IBBA rbeX ANBAR webinar

Miercuri 11 Decembrie 2013 a avut loc webminarul organizat de Asociatia Internationala a Brokerilor de Afaceri (IBBA) cu sediul in Atlanta, Georgia, USA, incepand cu ora 12 (ora Americii), pe tema

Tranzactiile de achizitii si fuziuni (m&a) pe piata internationala – intre oportunitati si riscuri?

In panel a participat ca speaker si Presedintele Bursei Romane de Afaceri, Dl. Valentin Preda, singurul reprezentant al regiunii noastre, pentru a prezenta celor peste 100 de participanti, experiente si bune practici din Romania si regiune, precum si potentialul oferit de Romania in contextul globalizarii.

Alaturi de Presedintele Bursei Romane de Afaceri s-au mai aflat in panel si alti cinci presedinti de organizatii similare din SUA, Canada, Brazilia, Spania si Olanda.

Dintre temele discutate, enumeram:

1. Tipurile de tranzactii care se fac preponderent la nivel International / global in aceasta perioada de criza?

2. Oportunitatile oferite de diverse piete, cum ar fi cea a Romaniei, de expansiune a companiilor americane in Europa. Unde este pozitionata cererea si oferta?

3. Cum se creaza expunerea internationala a propunerii / oportunitatii de afaceri, cum se face managementul relatiei cu clientii in tranzactii in care sunt implicatii transnationale?

4. Cat de departe poate o companie aflata in expansiune internationala, sa realizeze acest lucru prin achizitia sau fuziunea cu o companie locala? Care sunt piedicile?

5. Care sunt unele din riscurile si provocarile in tranzactiile de achizitii si fuziuni la nivel international? Aspecte legale, costuri, diferente culturale, problematica reprezentarii pe piata locala etc.

6. Daca cineva vrea sa profite de aceste oportunitati de afaceri la nivel global, ce resurse ar trebui sa aiba si cum ar putea sa procedeze?

7. Cum poate IBBA, prin parteneriatul membrilor sai, sa contribuie la intensificarea tranzactiilor de m&a la nivel global, printr-o buna colaborare si practici comune adaptate specificului fiecarei piete.

Cu siguranta pe scena globala exista oportunitati in domeniul tranzactiilor, putem afla si cum sa le exploatam.

Daca sunteti un broker de afaceri sau aveti activitati conexe domeniului de brokeraj de afaceri, ne puteti contacta pentru a afla in detaliu subiectele concrete discutate si concluziile intalnirii.

Pentru viitor, veti putea participa in calitate de invitat al Bursei Romane de Afaceri, si veti avea acces la informatii pretioase obtinute de la nume importante la nivel international in acest domeniu.

Pentru inscrieri si mai multe informatii ne puteti scrie pe office@rbex.ro sau ne puteti contacta la nr. de telefon 021-266.56.77.

Contacteaza-ne!

Se trimit datele

©2022 ANBAR - Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania office@anbar.ro : 0212665677

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?