Compania Europa Capital, parte a grupului Rockefeller, a vandut integral prima etapa, de 150 de apartamente, a proiectului rezidential Vitan Residence 2 din Bucuresti in 15 luni de la lansarea vanzarilor. Compania urmeaza sa inceapa in vara si vanzarea celei de-a doua etape a proiectului.

“Prima faza din cele trei ale proiectului a fost finalizata la inceputul anului 2013 si a fost vanduta in doar 15 luni de la lansarea programului de vanzare. A doua faza, care va avea 80 de apartamente urmeaza sa fie scoasa la vanzare in aceasta vara, iar pentru a treia etapa, alte 150 de unitati, lucrarile de constructie sunt programate sa inceapa in trimestrul al treilea din 2014”, au anuntat reprezentantii Europa Capital.

Vitan Residence 2 este primul proiect dezvoltat de fondul Emerging Europe administrat de Europa Capital, investitia fiind realizata in joint-venture cu RPF Group, detinut de investitori americani si romani, activ pe piata rezidentiala din Bucuresti din anul 2005. Potrivit sursei citate, proiectul face parte dintr-un program derulat de Europa Capital si RPF Group care vizeaza dezvoltarea de locuinte in capitalele din Europa de Sud-Est, inclusiv Bucuresti, in vederea acoperirii nevoii de apartamente noi si moderne din aceste piete.

“Am identificat oportunitatea de business care exista pe piata rezidentiala din Bucuresti, si impreuna cu partenerul nostru intern, RPF Group, putem sa satisfacem cererea in crestere pentru case bine proiectate si accesibile”, a declarat Erik Gustafson, director, head of asset management Europa Emerging Europe Fund. Europa Capital a administrat din 1995 sapte fonduri imobiliare de investitii, care au realizat 80 de tranzactii, totalizand 8 miliarde de euro in 18 tari din Europa. Europa Capital este membru al grupului financiar american Rockefeller.

Sursa: wall-street.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Contacteaza-ne!

Se trimit datele

©2021 ANBAR - Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania office@anbar.ro : 0212665677

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?