Cele mai multe profesii sau industrii detin asociatii profesionale ale caror membri care se intalnesc in mod regulat, organizeaza evenimente si stabilesc impreuna ghiduri de bune practici.

Devenind membru al Asociatiei Nationale a Brokerilor de Afaceri din Romania A.N.B.A.R. dobanditi o serie de beneficii si avantaje prin care va puteti consolida strategia de marketing si vanzari a organizatiei din care faceti parte si va puteti creste numarul de clienti:

Apartenenta

ANBAR este prima asociatie de profil din Romania care isi propune sa reuneasca sub egida sa o intreaga retea de profesionisti in intermedierea de afaceri.

Apartenenta la Asociatia Nationala A Brokerilor de Afaceri din Romania si includerea numelui Dvs pe lista brokerilor acreditati in materie de intermediere / brokeraj de afaceri, va da sansa de a va mari increderea in fortele proprii si totodata va ofera un plus de credibilitate atat  in fata clientilor cat si a partenerilor de afaceri.

Cursuri de formare profesionala

» ANBAR pune la dispozitia Dvs, o serie de cursuri si programe de formare profesionala pentru Brokerii de Afaceri din Romania.

Prin intermediul programelor de trainig,  work- shop-uri, pregatire continua, si a cursurilor on-line oferite de Scoala de Brokeraj in Afaceri dezvoltata in parteneriat cu Bursa Romana de Afaceri S.A, membrii ANBAR pot profita de insusirea tuturor oportunitatilor de cariera si afaceri, special create pentru intermedierea de business si industria de brokeraj de afaceri. Click aici pentru a afla mai multe amanunte despre modulele de curs si programa.

Certificare

» Procesul de certificare pus la dispozitie pentru membrii A.N.B.A.R. reprezinta o oferta exclusiva. Inscrie- te la Modulul Introductiv si obtine aceasta acreditare exclusivista!

Networking

» ANBAR oferă ocazii excelente de networking, deci acces la un număr important de potentiali colaboratori si clienti.

Intalnirea semi-anuala, conferintele si seminariile, sesiunile de work-shop si cursurile sunt toate create pentru a va oferi oportunitatea de a cunoaste, de a relationa cu profesionisti din industria brokerajului de afaceri si industriile conexe.

Calitatea de membru ANBAR va faciliteaza accesul la diferite evenimente (conferinţe, seminarii, workshop-uri), atât ca participant, cât şi ca speaker, o bună  ocazie de a vă confirma statutul de expert într-un domeniu. Targurile si evenimentele de specialitate la care membrii ANBAR pot participa, va ofera oportunitatea de a cunoaste profesionisti din lumea afacerilor care va pot ajuta in cariera si asista in viitoarele proiecte.

In plus, prin intermediul ANBAR, puteti fi recomandati, contra unor costuri modice, brokerilor de business internationali pentru a gasi mai usor corespondenti prin care sa derulati afaceri sau sa gasiti solutii pentru clientii Dvs.

Oferte speciale

»Voucher in valoare de 200 de euro pentru servicii de consultanta oferite din partea Bursei Romane de Afaceri, care poate fi utilizat pentru initierea in procesul de listare a afacerilor.

» Voucher in valoare de 50 euro + reduceri pentru facilitati precum: spatiu pentru birou in cadrul incubatorului nostru de afaceri. Click aici pentru a vedea biroul nostru si pentru a afla toate avantajele si beneficiile de a avea biroul langa noi.

» Detinerea propriei pagini Web, in cadrul site-ului ANBAR, care contine profilul de membru si prezentarea companiei (pentru categoriile de membru BUSINESS si CORPORATE).

» Listari de afaceri gratuite (limitate in functie de categoria de membership), care vor fi postate pe Platforma Bursei Romane de Afaceri, in primul an calendaristic. Click aici pentru a vedea cum va arata postarea ta.

Discounturi pentru membri

» Membrii ANBAR pot beneficia de o reducere a taxei de inscriere, prin participarea la conferinta semi-anuala si la cursurile de instruire, ca parte a procesului de Dezvoltare Profesionala Continua.

ANBAR a dezvoltat o serie de Parteneriate de Afaceri in colaborare cu numeroase companii si organizatii, care ofera reduceri si beneficii membrilor nostri, pentru multe dintre serviciile necesare unui start propice al afacerii Dvs.

Newsletter

» Aceasta publicatie trimestriala, reprezinta pentru membrii ANBAR, o sursa veritabila de informatii dar si o modalitate eficienta de promovare. In plus fata de stirile furnizate de ANBAR, publicatia cuprinde si o serie de articole menite sa contribuie la consolidarea cunostintelor membrilor  si sa ii tina la curent cu economia mereu in schimbare.

Aveţi acces prioritar la informaţii din industrie, cum ar fi oportunităţi de business, proiecte nationale si internationale la care puteţi participa, putând obţine de asemenea de la caz la caz şi recomandarea asociaţiei.

Dezvolta-ti rapid propria retea de brokeri de afaceri

» Prin accesul nerestrictionat la lista si contactele participantilor la Cursul de Initiere in Brokeraj, aveti posibilitatea de recrutare si initiere a propriei retele de brokeri de afaceri in provincie sau in afara tarii.

Contacteaza-ne!

Se trimit datele

©2021 ANBAR - Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania office@anbar.ro : 0212665677

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?