Cursuri de Intermediere de Afaceri ANBAR, in varianta online

Economisiti timpul pentru deplasare si minimizati-va cheltuielile. Profitati de avantajele absolvirii de  cursuri online puse la dispozitie de Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania / ANBAR.

Avand acces la suportul de curs in format electronic, cursurile online devin cea mai usoara metoda pentru cei care au un program de lucru incarcat sau nu se pot deplasa la Bucuresti. In acelasi timp, va ofera posibilitatea  de a avea acces la educatie interactiva, performanta in materie de brokeraj / intermediere de afaceri, informatii relevante de afaceri, platforma de afaceri putand fi folosita de cei care doresc sa se initieze si sa profeseze intermedierea de afaceri.

Cursurile on-line puse la dispozitie de ANBAR, reprezinta varianta cea mai practica pentru cei ocupati sau aflati la distanta. Acestia pot  accede la posibilitatea de a asimila informatiile in ritmul lor propriu si de a beneficia ulterior de avantajele oferite de acestea. Cursurile va vor fi puse la dispozitie dupa achitarea taxei si a furnizarii user-ului si parolei Dvs.

Solicita participarea la cursurile online

Contacteaza-ne!

Se trimit datele

©2022 ANBAR - Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania office@anbar.ro : 0212665677

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?