Firma Comnord, deţinută de omul de afaceri Sorin Creţeanu, construieşte un complex de birouri pentru firma Proiect Bucureşti, în apropierea Pieţei Romane, în centrul Bucureştiului, contract de 22,8 milioane de euro.

      „Lucrările de construcţie au început săptămâna trecută, iar Comnord a fost desemnat antreprenorul general al proiectului, în urma unei licitaţii.Termenul de finalizare a proiectului, care cuprinde trei clădiri de birouri, este 2016, lucrările desfăşurându-se concomitent la toate cele trei imobile”, a declarat Luminiţa Popescu, responsabilă de proiect în cadrul companiei Proiect Bucureşti, potrivit Mediafax.

     Comnord a anunţat că a încheiat un contract de antrepriză cu Alecsandri Estate, (firma prin care Proiect Bucureşti realizează proiectul), privind execuţia a trei clădiri şi spaţii de parcare, pentru preţul de 22,8 milioane de euro, fără TVA. Complexul de birouri va avea în jur de 22.000 metri pătraţi, suprafaţă închiriabilă, potrivit reprezentantului Proiect Bucureşti.

    Terenul pe care este construit complexul are o suprafaţă de circa 7.200 de metri pătraţi şi are deschidere pe strazile Vasile Alecsandri, Căderea Bastiliei şi Constantin Daniel.

    Proiect Bucureşti a fost preluată în 2007 de la angajaţi şi alţi acţionari de un grup de investitori români şi străini, prin intermediul firmei Bantisco Holdings. În 2012 firma a avut afaceri de 15,3 milioane de lei. 

Sursa: bursa.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Contacteaza-ne!

Se trimit datele

©2022 ANBAR - Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania office@anbar.ro : 0212665677

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?