Decizia anului in business-ul romanesc

Grupul german Daimler va investi peste 300 milioane euro in Romania pentru extinderea productiei de cutii de viteze, destinate Mercedes-Benz, la subsidiara locala Star Transmission din Sebes, judetul Alba.

Daimler, proprietarul Mercedes-Benz Cars, va extinde capacitatea de productie a Star Transmission, deoarece fabrica de la Stuttgart functioneaza deja la capacitate maxima, se arata intr-un comunicat transmis de grupul german.

Consiliul de Supraveghere al companiei a aprobat miercuri masurile de extindere a capacitatilor de productie de piese auto destinate Mercedes-Benz Cars.

Compania va investi in Romania peste 280 milioane euro pentru productia noii generatii de cutii de viteze automate, iar investitiile totale planificate depasesc 300 milioane euro, se spune in comunicat.

Mercedes decide astazi detaliile investitiei din Romania. Daimler nu va transfera in Romania activitatea altor facilitati de productie ale grupului, urmand sa acopere prin noile capacitati un necesar suplimentar de componente auto, afirma sursele publicatiei germane. Daimler produce componente auto la Cugir din 2001.

Sursa : www.wall-street.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Contacteaza-ne!

Se trimit datele

©2022 ANBAR - Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania office@anbar.ro : 0212665677

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?