Consiliul Taiwanez pentru dezvoltarea Comerţului Exterior (TAITRA), cea mai importanta organizaţie nonprofit de promovare a comerţului în Taiwan, conduce o delegaţie de 31 de firme din Taiwan pentru a vizita Ucraina, România, Lituania şi Rusia, in perioada 18 mai – 5 iunie 2013. Pe parcursul acestor vizite companiile vor explora posibilităţile existente în aceste pieţe emergente precum şi să-şi întărească legăturile de cooperare cu parteneri de afaceri din aceste ţări.

Taiwan-ul de astăzi este recunoscut la nivel mondial pentru inovaţiile sale tehnologice, precum şi pentru produsele de calitate superioară şi a serviciilor. Ca furnizori de top pe piaţa mondială, companiile taiwaneze folosesc experienţa lor vastă, expertiza şi know-how-ul pentru a satisface nevoile fiecărui client.

Potrivit evaluărilor economice publicate de instituţii internaţionale importante, Taiwan-ul a continuat să stea în fruntea clasamentelor globale în ce priveşte competitivitatea creşterii economice, mediul de afaceri favorabil şi de inovare tehnologică. Taiwan-ul a fost clasat pe locul 13 în rândul celor 144 de ţări în Raportul Global al Competitivităţii 2012-2013 al Forumului Economic Mondial (WEF). De asemenea, mediul de investiţii din Taiwan a fost clasat pe locul 4 printre cele 50 de ţări din lume într-un raport în 2012 al Business Environment Risk Intelligence (BERI). În plus, într-un raport anual al Băncii Mondiale din 23 octombrie 2012 Taiwan-ul a fost evaluat drept al 16-lea loc din lumea unde se pot face afaceri cu uşurinţă.

Mai mult decât atât, semnarea Acordului Cadru de Cooperare Economică (ECFA) între Taiwan şi China din iunie 2010 a deschis calea spre mai multe acorduri comerciale în anii următori. Acordul de comerţ preferenţial va ajuta Taiwan-ul pentru a se conecta cu toată regiunea Asia – Pacific, consolidând astfel poziţia să ca un hub de distribuţie la nivel mondial.

În scopul de a satisface cerinţele cumpărătorilor, delegaţia de firme taiwaneze va desfăşura întâlniri profesionale în fiecare din aceste patru ţări şi va prezenta o gamă largă de produse care includ produse IT&C, produse de iluminat de tip LED, unelte de mână pentru casă, mobilier pentru birou, echipamente industrial (de exemplu benzi transportoare), piese auto, produse de uz casnic şi bucătărie, gadget-uri electrice şi electronice, articole sportive, biciclete, sisteme de filtrare a apei, POS- uri etc.

În România, evenimentul se va desfăşura în data de 23 mai 2013.

Sursa: www.businesscover.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Contacteaza-ne!

Se trimit datele

©2021 ANBAR - Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania office@anbar.ro : 0212665677

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?