[column col=”1/2″]burs romana de afaceri rbex[/column]
[column col=”1/2″ last=”true”]BURSA ROMANA DE AFACERI SA – RBE CONNECT este o platforma de intermediere si consultanta in afaceri conectata international, care faciliteaza:

internationalizarea companiilor romanesti
►investitiile private de capital
►realizarea de parteneriate de afaceri de tip joint-ventures
►dezvoltarea si/sau restructurarea afacerilor
►vanzarea si cumpararea de afaceri la cheie

[/column]

Platforma de afaceri este constituită de brokerii & partenerii corespondenţi ai Bursei Române de Afaceri din ţară şi străinătate. Cea de-a  doua parte  componenta, este cea  de promovare online unde sunt prezentate bilingv nevoile, propunerile şi oportunităţile de afaceri ale clienţilor noştri.

Prin cele două componente ale platformei de afaceri, Bursa Română de Afaceri sprijină clienţii să îşi definească cu precizie nevoia de afaceri în contextul economic actual. De asemenea ii ajuta să o prezinte într-un mod concis și interesant pentru potenţialii parteneri de afaceri la nivel naţional şi internaţional, clienţii având un feedback permanent referitor la interesul manifestat de terţi.

Serviciile Bursei Române de Afaceri sunt furnizate şi facilitate de consultanţi cu experienţă în afaceri şi negocieri internaţionale, care sprijină clienţii în materializarea propunerilor şi oportunităţilor de afaceri în toate etapele dezvoltării acestora.
[divider]
[space height=15]
email: office@rbe.ro
website: https://rbe.ro

[divider]
arrow Vezi toate oportunitatile de afaceri listate de Bursa Romana de Afaceri RBEX

Contacteaza-ne!

Se trimit datele

©2020 ANBAR - Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania office@anbar.ro : 0212665677

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?