sigla-DAC-ANTREPRIZA-CONSTRUCTII  

Compania DAC Antrepriză Construcţii activează în domeniul construcţiilor civile şi industriale inca din anul 1999, constituita pe baza unui capital integral românesc, axându-se atât pe antrepriză de construcţii, cât şi pe servicii auxiliare în sistemul de ajutor dinamic.

 

DAC, sau Dynamic Aid Concept este conceptul de “ajutor dinamic” pe care îl oferim. Responsabilitatea dezvoltată în business ne-a determinat să oferim un pachet de servicii conexe ce constă în livrarea unui sistem complet integrat de dezvoltare. Consultanţă imobiliară, arhitectură şi inginerie, real estate management, toate pot fi cuprinse într-un singur proces disciplinat ce respectă criterii superioare de performanţă, calitate, durabilitate şi priorităţi bugetare.

 

Întreaga activitate desfăşurată în lucrările de construcţii executate, cât şi acţiunile şi deciziile luate în afara acestora, se bazează pe valori fundamentale ce ne ghidează cu un pas mai aproape de îndeplinirea permanentă a misiunii.

 

Cu o activitate de peste 14 ani si peste 350 de apartamente finalisate, DAC Antrepriza Constructii și-a atins obiectivul propus la înfiintare, acela de a deveni una dintre cele mai dinamice companii din domeniu construcțiilor.

 

În decursul ultimului an, DAC Antrepriză Construcții a pus în mișcare strategia sa de a construi și vinde apartamente low-cost, prin intermediul unor colaborări îndelungate cu parteneri de încredere. Dispunem de pachetul complet de servicii, proiectare, construcție și vânzare a locuințelor pe care le vom dezvolta în parteneriat cu proprietarii de terenuri. Avem o bogată experienṭă în acest tip de parteneriate cu investitori români și străini, dezvoltatori de imobile rezidențiale, construite în vederea vânzării.

 

 

oana craciunescu_broker de afaceri_DAC Antrepriza Constructii_membru business ANBAR
  Reprezentant:  Oana CRACIUNESCU

email: oana.craciunescu@gmail.com 

Telefon: +40745 815 432

 

 Vezi toate oportunitatile de afaceri listate de DAC

 

Contacteaza-ne!

Se trimit datele

©2020 ANBAR - Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania office@anbar.ro : 0212665677

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?