anbar Brokerul de Afaceri este profesionistul care poate organiza si eficientiza procesul de intermediere a unei afaceri: vanzarea – cumparare a unei afaceri, realizarea unui parteneriat de afaceri, vanzarea de tehnologie sau know-how, vanzarea – cumpararea de francize, realizarea de contacte care sunt urmate de incheierea de tranzactii intre doi parteneri de afaceri etc., atat in avantajul vanzatorului, cat si in beneficiul cumparatorului.

Ca sa apreciati serviciile unui Broker profesionist, trebuie sa intelegeti exact ce poate el sa va ofere si ce nu.

Brokerul de afaceri va poate da o estimare a valorii de vanzare / cumparare a unei afaceri si / sau a unei tranzactii in general si va poate consilia si asista in procesul de vanzare. Toate acestea fara a va dezvalui identitatea in fata oricui (binecunoscut fiind riscul ca toata piata sa afle ca afacerea este da vanzare si implicit sa afecteze atat valoarea de vanzare a afacerii sau chiar sa blocheze tranzactia si sa duca la periclitarea acesteia in sine). Selectarea potentialilor interesati in cumparare ( pre-calificarea cumparatorului ) inaintea intalnirii cu vanzatorul, discutiile preliminare, prezentarea oportunitatilor  si pre-negocierea sunt de asemenea servicii ce pot fi prestate de acesta, la fel ca si asistenta in procesul de due-diligence si negocierile finale, dar si asistarea ulterioara finalizarii tranzactiei.

Brokerul de afaceri ANBAR este o persoana care prin experienta, tinuta si etica profesionala, este pregatita sa ofere servicii de intermediere de business la standarde de calitate recunoscute la nivel international. Acesta este instruit sa foloseasca proceduri de lucru, bune practici, documente si un set de norme de etica general acceptate la nivel international. Acest lucru  confera o garantie suplimentara ca relatia cu acesta este una profesionista, corecta si legala – premise ale unei tranzactii de succes si implicit ale aprecierii rolului brokerului de afaceri la adevarata sa valoare.

Ce stie sa faca brokerul de afaceri si de ce trebuie sa apelati la un  profesionist, cititi aici:
De ce trebuie sa apelezi la un broker de afaceri

 

 

Contacteaza-ne!

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele

©2020 ANBAR - Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?