Compania germană SAP AG, cel mai mare producător mondial de software şi tehnologie pentru afaceri, va cumpăra firma americană rivală Concur Technologies în schimbul a 8,3 miliarde de dolari, cea mai mare tranzacţie din istoria gigantului de software, scrie Mediafax.

Acţionarii Concur Technologies vor primi 129 de dolari pe acţiune, cu 20% peste preţul de închidere de miercuri de la bursă, de 107,8 de dolari, relatează MarketWatch, citat de Mediafax.

Concur Technologies furnizează companiilor soluţii software de gestiune a cheltuielilor cu angajaţii. Spre deosebire de SAP, care oferă soluţii integrate pentru calculatoare, serviciile furnizate de compania americană sunt disponibile pe internet, putând fi accesate de pe terminale diferite.

Portofoliul Concur Technologies include 23.000 de clienţi. Compania are 4.200 de angajaţi şi 25 de milioane de utilizatori activi în peste 150 de ţări, se arată într-un comunicat al SAP. Citeşte mai mult pe Mediafax

În urma tranzacţiei, SAP estimează că va avea peste 50 de milioane de utilizatori pentru serviciile de cloud, mai mult decât oricare altă companie din domeniu, şi va fi al doilea mare furnizor de servicii de cloud-computing la nivel mondial după vânzări.

Sursa: http://www.economica.net/mega-tranzactie-nemtii-de-la-sap-cumpara-concur-technologies-pentru-8-3-miliarde-de-dolari_88124.html

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Contacteaza-ne!

Se trimit datele

©2022 ANBAR - Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania office@anbar.ro : 0212665677

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?