La Fantana, cel mai mare jucator din industria de aprovizionare cu apa in sistem watercooler si purificator din Romania si Serbia, a achizitionat compania Blue Coffee Service, distribuitor autorizat al produselor Lavazza in Romania.

La Fantana va oferi, pe langa servicii si produse personalizate de furnizare a apei, si produse din cafea. Prin aceasta achizitie, La Fantana preia 9.500 de aparate de cafea, care se adauga celor 110.000 de watercoolere deservite in prezent.

”Avem o retea de distributie extinsa si eficienta, care ne permite sa dezvoltam noi directii. Preluarea distributiei Lavazza este un prim pas, care marcheaza inceputul unei etape noi in evolutia companiei”, a declarat Cristian Amza (foto), presedintele board-ului La Fantana Group.

Compania a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 29 milioane de euro in Romania si Serbia si are un portofoliu de peste 40.000 clienti. Blue Coffee Service a raportat in 2013 o cifra de afaceri de 9,7 mil. euro, avand 82 de angajati.

Lavazza este unul dintre cele mai importante branduri de cafea din lume, prezent in peste 90 de tari.

Grupul La Fantana numara peste 800 de angajati in Romania si Serbia, doua unitati de imbuteliere in Romania (Bucuresti si Talmaciu, jud Sibiu) si o unitate de imbuteliere la Mitrovo Polje, in Serbia.

Sursa: wall-street.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Contacteaza-ne!

Se trimit datele

©2022 ANBAR - Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania office@anbar.ro : 0212665677

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?