ANBAR - Termeni si Conditii de Afaceri

TERMENI SI CONDITII

Informaţiile prezentate si accesate pe acest web-site ( “Site-ul” ), sunt furnizate de catre ASOCIATIA NATIONALA A BROKERILOR DE AFACERI DIN ROMANIA in calitate de proprietar al web-site-ului (“ANBAR”). Pentru a pune la dispozitia celor care isi doresc o cariera in intermedierea de afaceri, celor care doresc sa devina brokeri de afaceri profesionisti,  clientilor interesati in vanzari si / sau cumparari de afaceri, achizitii si fuziuni (m&a),  gasirea unui partener de afaceri din tara sau strainatate, gasirea de investitori, partenerilor si utilizatorilor date si informaţii de interes general. Informaţiile furnizate pe site-ul ANBAR, nu au valoare de cerere, oferta, consultanta profesionala sau juridica. Ele nu se substituie serviciilor de audit sau consultanţa In afaceri, asistenţa financiara sau alte servicii profesionale incluzand dar fara a se limita la achizitii si fuziuni. In cazul In care sunteţi interesaţi de serviciile noastre, va recomandam sa contactaţi personalul nostru specializat.

Unele informaţii si conditii publicate pe web-site-ul ANBAR pot sa faca uneori trimitere la alte web-site-uri interne si /sau externe. Aceste linkuri sunt oferite de ANBAR ca o facilitate pentru utilizatorii nostri si au scop strict informativ.  ASOCIATIA NATIONALA A BROKERILOR DE AFACERI DIN ROMANIA. nu controleaza si nu este responsabila pentru nici unul dintre aceste web-site-uri sau pentru conţinutul acestora si nici nu poate garanta in nici un fel ca aceste linkuri nu se vor schimba in timp.  In vederea protejarii reputaţiei si marcilor comerciale ASOCIATIA NATIONALA A BROKERILOR DE AFACERI DIN ROMANIA isi rezerva dreptul de a solicita la orice moment eliminarea oricarui link din sau catre web-site-ul A.N.B.A.R.

ASOCIATIA NATIONALA A BROKERILOR DE AFACERI DIN ROMANIA nu isi asuma nici un fel de raspundere sau obligaţie cu privire la datele si informaţiile publicate pe acest web-site. Datorita naturii proceselor de comunicare electronica si a conditiilor impuse de acestea ,ASOCIATIA NATIONALA A BROKERILOR DE AFACERI DIN ROMANIA. nu garanteaza si nu da asigurari ca web-site-ul nu va avea intreruperi, intârzieri, erori, omisiuni sau virusi. In consecinţa, datele si informaţiile sunt furnizate fara garanţii, exprese sau implicite, inclusiv dar fara a se limita la acurateţea, actualitatea si / sau integralitatea informaţiilor furnizate.

ASOCIATIA  NATIONALA  A  BROKERILOR  DE  AFACERI  DIN ROMANIA. si partenerii, directorii, mandanţii , reprezentanţii sau salariaţii ASOCIATIEI NATIONALE A BROKERILOR DE AFACERI DIN ROMANIA. nu vor fi in nici o situaţie raspunzatori pentru niciun prejudiciu direct, indirect, incidental, special, punitiv, rezultant sau pentru alte prejudicii de orice natura (inclusiv, dar In mod nelimitativ, nu isi asuma nici o raspundere pentru pierderea folosinţei, a datelor sau profiturilor), indiferent de forma acţiunii respective, inclusiv dar fara a se limita la acţiuni contractuale, neglijenţa sau acte delictuale decurgând din sau In legatura cu web-site-ul, orice conţinut sau conditii aflat pe web-site sau accesat prin utilizarea web-site-ului, sau din copierea, afisarea sau alta utilizare necomerciala a acestuia.

In cazul in care un utilizator descarca materiale aflate pe web-site pentru uzul sau personal sau in scopul unei utilizari necomerciale, utilizatorul trebuie sa pastreze logo-ul ANBAR si datele noastre de contact precum si toate mentiunile referitoare la dreptul de autor, marca comerciala si alte texte similare aflate pe materialele originale sau orice copii ale acestor materiale. Materialele aflate pe web-site nu pot fi modificate, reproduse, afisate in mod public, distribuite sau folosite in scopuri publice sau comerciale fara permisiunea scrisa explicita din partea ASOCIATIEI NATIONALE A BROKERILOR DE AFACERI DIN ROMANIA. Aceasta nu isi asuma nici un risc, responsabilitate sau obligaţie in cazul in care un utilizator nu obţine o asemenea permisiune scrisa prealabila explicita de la noi.

In aceste conditii, având in vedere ca orice conţinut aflat pe acest web-site este protejat de drepturi de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala, orice utilizare neautorizata a oricaror materiale/date cu caracter personal/informaţii de orice natura aflate pe web-site poate Incalca dreptul de autor, marca comerciala, legislaţia privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal sau alte legi. In cazul in care utilizatorul este interesat de vreunul din serviciile prezentate pe ANBAR trebuie sa contacteze A.N.B.A.R.  Pentru detalii si in masura in care Clientul accepta sa ii fie dezvaluite detaliile de contact sau sa se intalneasca cu utilizatorul, acest lucru se va face la unul din birourile ANBAR. In cazul in care utilizatorul nu respecta aceasta procedura, si contacteaza sau incearca sa contacteze direct proprietarul oportunitatii (clientul ANBAR) se considera ca utilizatorul incalca termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si datoreaza ANBAR cu titlu de daune interese suma de 50,000 Euro.

ASOCIATIA NATIONALA A BROKERILOR DE AFACERI DIN ROMANIA si logo-ul ASOCIATIEI NATIONALE A BROKERILOR DE AFACERI DIN ROMANIA sunt marci comerciale inregistrate… Utilizarea acestor marci necesita  permisiunea expresa prealabila din partea ASOCIATIEI NATIONALE A BROKERILOR DE AFACERI DIN ROMANIA. Utilizarea neautorizata a acestora si a oricaror alte marci comerciale din portofoliul ASOCIATIEI NATIONALE A BROKERILOR DE AFACERI DIN ROMANIA va fi pedepsita conform legilor din Romania si U.E.

Urmatoarele linkuri sunt explicit interzise de ASOCIATIA NATIONALA A BROKERILOR DE AFACERI DIN ROMANIA. si pot ridica probleme legate de incalcarea marcilor comerciale si a dreptului de autor:

  • Linkuri care implica utilizarea neautorizata a logo-ului ASOCIATIEI NATIONALE A BROKERILOR DE AFACERI DIN ROMANIA.
  • O forma de link care ascunde URL si/sau ocoleste pagina de inceput, aceasta pagina sau pagina ASOCIATIA NATIONALA A BROKERILOR DE  AFACERI DIN ROMANIA privind Declaraţia de Pastrare a Confidenţialitaţii.

ASOCIATIA NATIONALA A BROKERILOR DE AFACERI DIN ROMANIA isi rezerva dreptul de a selecta materialele, datele si informatiile prezentate pe web-site si de a refuza publicarea materialelor primite. Isi rezerva dreptul se a publica materialele in forma si cu continutul dorit, de a modifica, inlocui si/sau sterge orice conţinut aflat pe web-site si poate restricţiona accesul sau suspenda distribuirea acestui web-site in orice moment si la propria sa discreţie, fara vreo notificare prealabila.

 

Contacteaza-ne!

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele

©2019 ANBAR - Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?