Prin politica de confidentialitate,  Asociatia Nationala A Brokerilor De Afaceri din Romania (“ANBAR” sau “Asociatia”) se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti fara acordul prealabil al acestora. Acestea trebuie folosite numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Potrivit normelor ce tin de politica de confidentialitate, Asociatia va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia lor de pe www.anbar.ro, privind evolutia si starea cererilor referitoare la propunerea lor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.  ANBAR  poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul periodic, si poate trimite felicitari sau alte mesaje speciale.

Politica de confidentialitate a Asociatiei Nationale a Brokerilor de Afaceri din Romania nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul anbar.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
 De asemenea,  daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul A.N.B.A.R,  se pot dezabona utilizand linkul din footer – ul newsletter – ulului Asociatiei Nationale a Brokerilor de Afaceri din Romania  primit prin email.

Pentru informare, suport, sesizari si reclamatii, ne puteti contacta la adresa office@anbar.ro

Contacteaza-ne!

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele

©2019 ANBAR - Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?